2015. január 29., csütörtök

Répás fasírt és paradicsom

Répás fasírt

Hozzávalók 6 adaghoz (18db)

  • 500 g csirkemell
  • 100 g sárgarépa
  • 2 tojás
  • 100 g hagyma
  • 120 g zabkorpa
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál ketchup
  • só, bors, fokhagyma


A csirkemellet és a hagymát aprítógépben felaprítjuk, a sárgarépát lereszeljük. Minden összekeverünk, evőkanállal és kézzel sütőpapíros tepsibe kis korongokat formázunk. Kb. 10-20 perc alatt készre sütjük.


Kiegészítő: 100 g paradicsom, jégsaláta, 25 g sajtkrém




Répás fasírt paradicsommal


Répás fasírt joghurtos zöldborsóval

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése