2014. július 24., csütörtök

Borsófőzelék csirkemellel

Borsófőzelék csirkemellel

Hozzávalók:

  • 200 g csirkemell
  • 300 g zöldborsó
  • 50 ml sovány tej
  • 7 g étkezési keményítő/tejszínes pudingpor
  • 100 ml sovány joghurt
  • kevés édesítő, só



A borsót feltesszük annyi vízben főni, amennyi éppen ellepi. Fűszerezzük. A keményítőt kikeverjük a tejjel és ha megfőtt a borsó hozzákeverjük. Addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. A végén hozzáadjuk a joghurtot. A csirkemellet külön megsütjük.

Receptötlet saját igényekre szabva innen: http://shapeshifter.blog.hu/2012/06/12/zoldborso_fozelek_csirkeporkolttel_404_kcal_tanyer


 Borsófőzelék csirkemellel





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése