2014. július 6., vasárnap

Sajtos-sonkás-hagymás spagetti

Sajtos-sonkás-hagymás spagetti

Hozzávalók:

  • 50 g teljes kiörlésű durum spagetti
  • 50 g csirkemell
  • 50 g csirke/pulykamell sonka (Dulano, Ponnath)
  • fokhagyma
  • 50 g ligth sajtkrém
  • 20 g light trappista 
  • fokhagyma
  • 1 szál újhagyma



A spagettit megfőzzük. Az apróra vágott csirkemellet, sonkát és újhagymát megpirítjuk, kevés vízzel felengedjük, fűszerezzük, beletesszük a fokhagymát. Ha kellően megpirult, hozzáadjuk a sajtkrémet és a sajtot, megvárjuk míg elolvad a szószban. Belekeverjük a leszűrt tésztát.



 Sajtos-sonkás-hagymás spagetti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése