2014. július 6., vasárnap

Tiramisu

Tiramisu és variációi

Hozzávalók:

  • 40g zabkorpa
  • 1 tojásfehérje
  • 250 g sovány túró (Milfina)
  • 2 lap zselatin
  • 5g mazsola
  • 10g kakaópor
  • édesítő, aromák
  • 6g fehérjepor



1 bögrében a zabkorpából, tojásfehérjéből, 25g túróból, édesítőből és 5g kakaóporból mikróban tésztát készítünk. A túró maradék részét elkeverjük az édesítővel, aromákkal, fehérjeporral majd a végén hozzáadjuk a vízben feloldott zselatint. Rétegezzük a tésztát és a krémet, csokoládészósszal öntjük le a tetejét.

 Kókuszos tiramisu

 Málnás tiramisu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése